štvrtok 20. júla 2017

Hradec si želá hojdačku, vyniesla by ho totiž zase hore

Bude hradecká futbalová hojdačka posledných sezón po minuloročnom zostupe pokračovať a naberie tak po roku opäť smer hore?

To je najzásadnejší otázka pre klub, ktorý dlhodobo drží prápor futbalového lídra Banskobystrického kraja.

< p> Predchádzajúce tri sezóny boli z tohto pohľadu pre jeho priaznivcov veľa hektické.

Predvlani a tento rok na jar zostupe z 1. ligy, medzi tým vlani naopak postup. Ten si teraz klub praje znovu, hoci nahlas o tom nikto zase bet365 stavky tak nehovorí.

"Tlak snáď nie je, ale v kabíne každý cíti, že Hradec do 1.ligy patrí a že by ju bet365 mal hrať, "povedal za všetkých brankár hradeckého mužstvá Jiří Lindr.

Vzhľadom k svojmu zraneniu, ktoré ho v minulej sezóne nepustilo do jediného prvoligového zápasu, je tak vlastne jedným z nových hráčov, ktorí prišli tento pocit uviesť do praxe a ktorí v hlave nemajú jarnej pád.

Ďalšími sú predovšetkým Bundesligou ošľahaný stopér Pavol Krmaš, ktorý sa do Hradca vrátil po dvanástich rokoch, ďalej šikovný strelec Jan Pázler, ktorý vlani svoje strelecké schopnosti dokazoval vo druholigovom Znojme, z Olomouca prichádzajúce záložník Jan Javůrek, či ďalší hráč stredu poľa Igor Súkenník a stopér Jiří Bederka, ktorý prišiel zo Sparty, ale minuloročnú sezónu odohral v Pardubiciach.V neposlednom rade potom záložník Jiří Janoušek, ktorý vlani hosťoval vo Varnsdorfe a teraz sa vrátil.

Práve oni sa pokúsi nahradiť rad odchádzajúcich fu tbalistov, ktorí po zostupe buď chceli zostať v niektorej z najvyšších súťaží (Štípek, Čermák, Halilovič, Dvořák), alebo im skončili zmluvy (krížiky, Tito, Kuciak), či skončili s profesionálnym futbalom (Rolko).

Hradec sa po roku medzi bet365 bonus elitou musia pripraviť na to, že miesto na Spartu, Slavii či do Plzne bude vyrážať do ďaleko menej prestížnych futbalových miest, kde na nich ale budú čakať nažhavení súperovi, schopní im ich plány na prípadný postup veľa skomplikovať.

Mnohé naznačí už úvod súťaže, ktorá má po vyradení Viktorie Žižkov bet 365 , ktoré neuhájila profesionálne licenciu, len pätnásť účastníkov.Hradec totiž najprv čaká v 1. kole voľný žreb a miesto ligy prípravný zápas, aby v druhom vyrazil na ihrisko nebezpečného Táborska, s kto rým sa pred rokom a štvrť preťahoval do posledného kola o postup.

A už o týždeň neskôr príde snáď jediná, pre fanúšikov pozitívna správa z účasti v druhej najvyššej súťaži. Na Všesportovním štadióne sa bude hrať derby s Pardubicami. Práve z ich štadióne si v predposledný, postupové sezóne Hradec priviezol v poslednom kole postup.

Či o neho Hradečtí budú hrať aj tento rok, sa ukáže veľmi skoro.A tiež to, ako sa bude dariť napĺňať plány, že Všesportovní štadión začne už počas nasledujúcej sezóny dostávať prvoligové parametre.

bet365 mobil

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára