štvrtok 20. júla 2017

Štybar v cieli vyzeral ako po cyklokrose. Stresujúce etapa, oddychoval

"Myslím, že toto bola etapa pre nás. Skúsili sme z toho urobiť maximum, čiastočne sa nám to podarilo. bet365 Škoda, že bet365 mobil Cavendish nevyhral, ​​"hovoril Štybar hneď potom, čo došiel do cieľa.

V tej chvíli ešte netušil, že Cavendish nebol ani druhý, dokonca ani tretí. Prekvapivo sa pred neho natlačil aj Švajčiar Cancellara, čo pre Etixx znamenalo dvojitú smolu: okrem straty pódia zhasla tiež šanca na žltý trikot, ktorý ukoristil práve Cancellara. Pritom stačilo, aby Cavendish skončil tretí, a do žltého by sa obliekal Tony Martin.

Nováčik Štybar svoju prácu odviedol dobre, však tiež v priebežnom poradí vystúpal až na dvanástu pozíciu a je z Čechov zatiaľ najlepší. Ale nadrel sa dosť.


Táto etapa bola totiž…"Dosť stresujúce, ťažká.Ako sa rozfúkal, všetci sa začali tlačiť dopredu, bet365 bonus "líčil.

V druhej polovici 166 kilometrov dlhej štreky sa mu mohli vybaviť spomienky na leta v teréne. Premenlivé počasie urobilo svoje a v cieli sa zrazu zdalo, ako by sa zo cestárov stali cyklokrosaři. "Jo, vyzerá to tak," usmial sa Štybar. "Ako sme išli posledných päťdesiat pozdĺž mora, bolo tam veľa piesku. Takže teraz vyzeráme takto. "

Bárta útočil, červené číslo mu ale utieklo

Ako obrovský bojovník sa znovu ukázal Jan Bárta. V sobotu v sebe dusil zlosť, obľúbená časovka mu kvôli technickým problémom vôbec nevyšla. O deň neskôr ventiloval naštvanie najlepším možným spôsobom.Hneď na štarte vypálil vpred, ako by chcel odkázať: ja vám ukážem!

"Jednoducho som skúsil odísť, bol som tam," tešilo ho v cieli, kam prišiel premočený na kosť. Ale premrznutý nebol. "Skôr propršený," usmial sa. "Balík nás so skupinou došiel tesne predtým, než začalo pršať, potom už začalo priamo liať. My sme išli pomerne rýchlo, takže zima mi nebola vôbec. "

Na veterný ostrovček Neeltje Jans síce nakoniec došiel spolu s Leopoldom König bet 365 schovaný v druhej skupine, ale počas etapy si veľa nahlas hovoril o cenu pre najaktívnejšieho jazdca dňa .

Porota nakoniec červené číslo udelila poľskému majstrovi sveta Kwiatkowskému, Bárta by si ho však možno zaslúžil viac.Spolu s tromi jazdcami bol od prvých metrov v úniku, staral sa o tempo. Keď už sa zdalo, že skupinku utečencov prehltne balík, on šliapol do pedálov a predĺžil si "život" na čele pretekov.

Dokonca si došiel aj pre šprintérske prémiu a až do cieľa sa virtuálne delil o zelený dres s víťazom časovky, Austrálčanom Dennisom. Bude takto aktívnych aj ďalej? "Neviem, to ešte len uvidíme," nechcel predvídať.

Každopádne bol vidieť. A to sa na Tour vždy cení.

bet365 stavky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára