utorok 11. apríla 2017

Alex Wakely von dať kariéry pochybnosti za ním T20 finále deň

Každý konečný, každý štvrť-final, každá hra, ktorú som hrať od tejto chvíle budem snažiť a mať úplne všetko, čo môžem a vyskúšať a užiť si to toľko, ako len môžem, skôr než nechať nervov prevziať. "

< p> Tam bude iný DVD v obchode Wantage Road ak Northamptonshire vyjsť víťazne zo sobotňajšieho NatWest T20 Blast, pričom 2013 víťazi sú spojené troch finalistov z 12 mesiacmi :. Birmingham, Lancashire a Hampshire

predné zbraň v Northamptonshire zbrojnici je David Willey, Anglicko sa Stávkovanie na Betclic medzinárodný ktorý zasiahol najrýchlejší storočia vo formáte šprinte Angličanom vo štvrťfin álovom úspechu cez Sussex.Iba jeden týždeň po tejto 40-ball 100 bolo potvrdené, že by sa odchodu do Yorkshire v roku 2016 -. A Wakely chce vidieť, ako odísť z obmedzenej do ďalšieho obdobia krikete s Steelbacks ako majster

"Sme , som vyrástol v priebehu vekov na Northants dohromady a plne podporujem jeho rozhodnutie, "povedal.


"Rovnako ako kapitán neznášam ho stratiť ako hráč je to ten správny čas pre neho. Má šancu ísť a hrať za Anglicko, Betclic-Recenzia stávkovej kancelárie dať mu meno tam na veľkom klubu; Je to šanca, ako zarobiť oveľa viac peňazí, a nikdy by som si myslí, že proti nemu. Ja ho podporovať celú cestu.Bude to veľkú šancu, aby ho poslať preč a viem, že ako Northamptonshire chlapec rád by som nič iné, než odísť s tou trofejí. "

< p> Willey, Chris Woakes, Jos Buttler a James Vince budú všetky byť k dispozícii pre ich krajov pred prepojením s družstvo Anglicka pred Twenty20 International proti Austrálii v pondelok.Nejaké oslavy, preto je pravdepodobné, že je potrebné obmedziť na minimum pre tento kvartet, hoci medzinárodné záväzky nezabráni Birminghame Ian Bell z rezania voľná tentoraz around.David Willey: Yorkshire krok je predovšetkým o Anglicku testovacích belochov, nie peniaze Viac

Bell nebol menovaný v oboch obmedzený-overs komanda čelia Austrálie a potvrdil, že sa bude brať sám z jednodňového úvahy zamerať sa na svoje skúšobnej dráhy.

vlani a Woakes cestoval do Bristolu za jeden deň zápasu proti Indii, deň potom, čo medvede si zaistil svoj prvý titul šprint-format, ale Anglicko duty calls iba pre druhý tento víkend.

"Zrejme budete chcieť byť súčasťou anglických tímov, "povedal Woakes. "Dúfajme, že môžeme vyhrať fin ále deň zdvihnúť trofej znovu, potom to bude pokoj pivo a dole do Cardiffu, predpokladám!"

Betclic-Bonus zadarmo

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára