sobota 15. apríla 2017

Smäd Place je mužstvo all-or-nothing triumf v Hennessy Gold Cup

Hennessy Gold Cup je vždy podívaná, ale 59. beh tohto historického handicap prenasledovania bol jeden, že len málo z nich sledoval z tribúny zabudnú. Na šedom popoludnie takmer biela Smäd Place bol svetlým bodom v prítmí a podmanivá ako vyskočil spolu s statočnosť a presnosťou v čele 15-silná poľa.Jeden po druhom, jeho vyzvaní klesli preč a Smad Place bol víťaz hneď, ako sa dotkol po poslednom plotu, predtým, ako zostal silne poraziť Theatre Guide o 12 dĺžky.Victoria Pendleton sedí v ponuke, aby preukázala svoju cenu za Cheltenham Read Viac

Bolo to odvážne rozhodnutie Wayne Hutchinson, jazdca Smad Place, jazdiť tak agresívne v náročnom teréne a ten, ktorý pre kvapil aj trénera Alana Kinga. "S šéfom som nebol taký blíž," povedal Hutchinson, "lebo som vedel, že nemusí byť príliš nadšený.Povedal som, že len chcel, aby mu nájsť rytmus, takže technicky som mala voľnú ruku dať svoj vlastný plán na svojom mieste. "

Akonáhle Hutchinsona plán bol v plnom prúde, niektoré z jeho súperov stále ohrozený vážny problém. Smäd Place bol umiestnený dvakrát vo Svetovom Limitné na Cheltenham takže jeho výdrž nebolo pochýb a vytrvalé cval medzi prekážkami znamenal, že prenasledovatelia nemali šancu, aby sa žiadny dôvod.

Pre kráľa to bola druhý úspech v hlavnej handicap prenasledovania v priestore 15 dní, po Annacotty víťazstve v Paddy Power Gold Cup v Cheltenhame pred dvoma týždňami.Snažil sa o slová vo výbehu víťaza, však, ako jeho myšlienky sa obrátil k smrti jedného zo svojich stabilných chalanov, John Goggin po autonehode tento mesiac.

"Zdalo sa nám tent o kôň veľký čas poslednej rok a urobil tú chybu, že príde bez preparátu, "povedal kráľ. "Vždy bol dosť nóbl a my sme dnes videli. Bola to odvážna jazda, nečakal som, aby bol, že agresívny. Z troch out, pozrel som sa za sebou a myslel, že to nie je na cestách.

"Bol to ťažký týždeň pre lodenicu. Stratili sme chlapca pri autonehode, a to znamená veľa.Tu je John, ale neprináša ho späť. "

Smäd Place nie je predpokladanou bežec v King George VI Chase v meste Kempton Park na Boxing Day, ale bol pridaný do ante-post stávkovanie na Cheltenham Gold Cup za najvyššiu cenu 16-1.

Thistlecrack robil jeho sezónne debut v platovej triede dva Bet 365 Long Distance Hraničná hodnota ale cestoval po celom mocne na ceste do šiestich dĺžky poraziť z outsidera námestník Dan.Cole Harden, víťaz minuloročnej sezóny World Hurdle, vyblednuté po nastavení solídne tempo, zatiaľ čo Whisper, stupeň Jeden víťaz v Aintree v apríli, aj bežal pod forme.

Colin Tizzard, Thistlecrack Bet365-Viac informácií tréner, bol trochu široko otvorenými očami, ako sa vstrebáva úspech kone cíti podstatne zlepší za behu. "On sa rozrástla do veľkého veľký, silný kôň," povedal Tizzard. "Povedal som všetkým dopredu, že sa bude musieť bežať, ale môže byť len dosť nóbl vyhrať, a on bol. Skočil dobre, nikdy nevynechal beat a cestoval tak silno.Som si istý, že bude zlepšovať masívne pre that.Horse pretekárskych tipov: nedeľa 29.listopadu Viac

"Mysleli sme, že by sme mu dať pár prekážkových dostihov a uvidíme, či to bolo dosť dobré pre world Hurdle a na tom, že si zaslúži, aby tam ísť. Bol to skvelý výkon. "

Chudobní beh Cole Harden bol jediným sklamaním dňa pre Gavin Sheehan, jeho džokej, ktorý dokončil 494-1 výšky skôr na karte na Arzal, Aloomomo a Royal gardistov.

v Newcastle, I dentity zlodej vzal Grade One Stan James Boj Piate Limit aj pri tak závažnom pochybenia na záverečnom letu, ktorý takmer odovzdal cenu na prednej chode hornej zárez.Bryan Cooper, zlodej identity džokej, mal dlhý zábehu pracovať s a bežal dole vodcu s niekoľkými krokmi, aby ušetril vyhrať krk.


"Urobil to naozaj dobre a bol to super jazdy od Bryan, "povedal Henry de Bromhead, zlodej identity tréner ,. "Minul posledný, ale vrátil sa dobre. Myslel som, že beat, ale je to ťažké. To je správne Champion Hurdle trial takže môžeme snívať o tom, že v marci. "

Identity zlodej je stále medzi outsidermi pre Champion Hurdle na 33-1, na trhu dominuje Faugheen, minuloročný víťaz, na hornej cenu 7-4.

Stávkovanie na Bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára