streda 13. septembra 2017

A kettős európai bajnok Kuf az Év cseh Pentagonja

Huszonöt éves Kuf nyert az európai bajnokságon Szófiában idén az egyes versenyeken, valamint vegyes közvetítéssel Natalia Dian-nel. "Ezek csodálatos élmények, amelyeket soha nem fogok elfelejteni. Eddig a legjobb szezon az életemben "- mondta a pentagon, akinek listája az idei eredmények közül a Róma világbajnokság bronzja. Csak a Rio-i Olimpián nem. Parkour a bukás után, ami még az amerikai tévésorozatban is megjelent, nem fejezte be és összesen a 36.


helyet foglalta el. "Maga az olimpia elképesztő, az én álmom volt, hogy ide menjek, és ebben az évben ez történt, bár nem sikerült.Ez az év nagyszerű volt számomra "- mondta az a bet365 internetes fogadóirodák férfi, aki harmadszor vette át a Pentagon-szavazást. 2017-ben várakozással tekint az amerikai, az európai és a világbajnokságra. A világbajnokság Kairóban lesz, ami nem népszerű versenycél, de Kuf a világbajnokságon érmet kapott. "Két éve ott vagyok egymás után, ezért remélem, folytatni fogom ezt a tendenciát" - mondta Martin Vlach, a junior európai bajnokság hetedik helyezettje. , Mark Gryczel együtt nyerte az ezüstöt a relében és a Vojtěch Hercík trióban bet365 mobil is ezüstöt a csapatversenyben.A juniorok négy év után nyerték el az európai érmeket, míg az első évben ebben a kategóriában vannak.

Az ezüst szövetkezet Adam, Bárty, Starnovský először négy év alatt találkozott. Barths, aki szintén egyedülálló bronzot szerzett Montrealban, az Egyesült Királyságba érkezett, ahol 1998 bet365 mobil bónusz óta a British British Pentathlon vezetője.

A Montrealban megrendezett olimpiai játékok a cseh modern pentathlon szünet. Addig nem írtunk róla egyáltalán. Montreal után kinyitották a média ajtaját, és a sportunk láthatóbbá vált "- mondta -, ezek az első bet365 online fogadási hősök, akik elnyerték a legfontosabb verseny éremét.Ez a trió megkezdte a csehszlovákiai sikeres korszakot, vagy a cseh pentatont "- mondta Libor Capalini, athéni 2004-es bronzérmese.

bet365 sport fogadás bónusz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára