utorok 11. apríla 2017

Erik Kramer ukazuje NFL radšej nakloniť na Deflategate než čeliť skutočnou potupu

exmanželka 50-ročný Erik Kramer povedal NBC News, že Kramer sa pokúsil o samovraždu. Povedala, že on bol v depresii po celé roky. Povedala, že to bola chyba futbalu.

"Je to veľmi úžasný človek, krásne duše, ale utrpel depresiu, pretože bol s medveďmi," povedal Kramer Marshawn NBC. "Nemôžem sľúbiť, že nie je rovnaký muž, ktorého som si vzal."

Kramera bitky s depresiou boli verejnosti po celé roky. On popisoval je v minulosti, čiastočne po smrti svojho syna na predávkovanie drogami v roku 2011. Ale príbeh Kramera boja je známy jedným z vyslúžilých hráčov NFL.Manželky a deti zaujímalo, ako ich brilantné, dynamické manželia s prekvitajúcich osobnosť ou zhasne v dekádach po futbale. Sú to záhadou zavolať. Prosí odpovede.

Nikto nemôže vedieť určite, či futbal je príčinou Kramera depresie. Bezprostredné podozrenie, pretože je vždy podozrenie teraz, je, že mal trpia účinkami poranenia hlavy vzniknutých pri hraní. Možno je to faktor pre to, čo sa s ním stalo v posledných niekoľkých rokoch. Možno, že to tak nie je. Stále viac a viac futbalových rodín verí, že to je.Sú určitá hra je zabíjať svojich mužov čoskoro zničí ich mozgy, ničí ich životy.

Kramer príbeh prichádza len niekoľko dní potom, čo kontroverzný sieň slávy indukčné ceremoniáli Junior seau, ktorý spáchal samovraždu v roku 2012, samovražda jeho rodina verí bol výsledkom futbalových otrasy. Hall úradníci nechať seau dcéra hovoriť na programe až po verejnej dražbe po jej opomenutia. Mnoho obvinil Hall chrániť NFL v strachu, že by vinu ligu, keď hovorí o svojom otcovi. Ich star ostí je, že nikto spojený s futbalom chce otvorenú diskusiu o poranenia hlavy.

Nakoniec boj cez štyri-hra suspenzia Bradyho do gule deflačné prípade pôjde preč.Brady bude hrať znova a futbal bude ďalej. Čo nezmizne sú príbehy bývalých hráčov, ktorí sú rozbité, poškodené a beznádejne. Existuje príliš veľa diagnózy ALS, skorý nástup Alzheimerovej choroby a správy o pokusoch o samovraždu.

Boj o presnom PSI futbalovej lopty v hre je triviálne v porovnaní s kolapsu mužoch, ktorí hrajú s ty futbaly.Deflategate je vychyľovanie pozornosť od jedného problému, ktorý sa týčil nad hru, ale poranenia hlavy a jej dlhodobé účinky zostanú ako problém, dlho potom, čo všetci už diskutovali, či súdnej sieni umelca skica urobil Brady dostatočne pekný.

vo štvrtok Washington Post oznámil, že počet detí vo veku 6-k-14 hrať za školu a organizovanej futbalové tímy klesol iba o 4% za posledných šesť rokov , aj keď otrasy stal národným problémom. Tieto čísla zvrátiť presvedčenie, že futbal bude čoskoro sa snaží nájsť mladých ľudí, aby ju hrať.Ale štatistiky nerieši väčší problém, ktorý hráči na stredné školy, vysoké školy a dokonca NFL nechcú vidieť…

Čo sa s nimi stane, keď sa futbal robí?

Ešte predtým, než sa objavili príbehy poranenia hlavy, NFL a hráči únia si boli dobre vedomí, že veľká rad bývalých hráčov bojoval v rokoch po odchode do dôchodku. Kým všetci športovci prechádzajú prechodu po jasajúcim zastávok, skok z futbalu do normálneho života sa zdal vyšší. Príbehy tejto úpravy bude aj naďalej prichádzať. Otázky udrží žiadaný. Boj odpovede bude pokračovať.

Centrum Los Angeles County Sheriff hovorí Kramer neutrpelo život ohrozujúce zranenia.Bude tak v poriadku ako 50-ročný muž s depresiou môže byť v poriadku. Možno, že keď všetci právnici sú dokončov acie diskutujeme význam textových správ zo zariadenia chalanov šatniach a so smiechom nad Bradyho hnev o cene pozornosti na zastrešenie môže obrátiť na muža, ako je Erik Kramer.

Alebo snáď ex -quarterback snaží zistiť, život po NFL záležitosť menej ako pevnosť futbal?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára